Samsung Galaxy S24 FE alınır mı?

Bana kalırsa Honor 200 fazla aydınlatmış. Amaç bu ama abartmış gibi. Soldaki daha iyi.

Kaybolan ağaçlar, detaylar, genel fotoğraf vb. olarak Honor sınıfta kalıyor üstelik sensörü daha pahalı ve büyük. Gece modunun amacı alanı aydınlatmak Pro moda girip elle ayarlayıp 2 kat daha iyi görseller çekebilirsiniz. Maalesef karanlık olması doğallık değil. Bu arada o fotoğraftaki 200 Pro yani fiyat olarak S24'e rakip sayılır. Ve son olarak Honor 200 işlemci olarak neredeyse 2 kat daha yavaş.

Son düzenleme:
Dediğinize göre kaybolan gölgelerde doğallıktan uzak. Magic6 Pro alanlar uyguna aldığı için memnunlar Magic7 Pro da şu anda uygun mesela.
50 bin TL nasil uygun oluyor? Gayet pahali bir telefon Magic6 Pro. "Uygun" demeniz abes kacmis. Diger telefonlarla kiyaslasan bile o paraya cogu kisi gider iPhone 16e gibi son model telefonu aliyorsun ustune bir AirPods aliyorsun. Yani uygun falan degil. Bunlarda benim fotograflarim. Secme yapmadan Main Camera'daki ilk ornek fotografi sectim. Kaynak: GSMarena.
Honor 200 Pro.
Tertemiz cikmis fotograf. Kusur goremiyorum. Tabii kusur bulmak isteyen her turlu bulur. Ona bir sey diyemem.
1747855399632.webp

S24 FE
S24 FE'de ise karanlik taraflar yesilimsi bir tona burunmus. Oldukca rahatsiz edici.
1747855475954.webp

Kisacasi verdigim orneklere de bakarsak; Honor 200 Pro, S24 FE'den ustun bir cihaz. Tabii bu benim fikrim. Kimse katilmak zorunda degil. Yalniz cogunluk benim gibi dusunuyor. Exynos'un fotograf isleme kalitesi'de Snapdragon'un yanindan gecmez. Murat Burc'da Exynos'u kotu bilirdik diye bir video cekmisti. Kendisi hakliydi. Yani umarim dediklerim havada kalmamistir. Bunlar dedigim gibi kullanici deneyimlerine bagli olarak gozlemledigim sonuclar. Hepsi bu.

Hocam 3 aydır s24 fe kullanmaktayım. Tek yaşadığım olumsuz sorun parmak izi sensörü. Adamlar leş gibi sensor koymuş bazen okumuyor bazen geç okuyor bide en fazla 3 parmak kayıt ediliyor benim dandik redmi bile 10 tane kayıt ediyordu. Oyun olarakda fortnite oynuyorum kasıyor yani ama memnunum.
Exynos'un oyun performansi berbat. Keske almasaydiniz S24 FE'yi. :(

S24 FE değil Honor 200, Honor 200 Pro'dan da daha iyi telefon. Honor 200'le çektiğiniz videonun 2 katını çekersiniz S24 FE ile. Fotoğraf olarak da S24 FE muhtemelen daha başarılıdır. Exynos 2400'ün %50 azalmış performansı dahi Honor 200'ün tam gücünden daha güçlü. Etmeyin eylemeyin. Derdiniz oyun oynamaksa maalesef yapımcıların Exynos optimizasyonları çok iyi olmuyor bu bir gerçek. S24 FE oyun oynatmaz diye bir kaide de yok bu arada. Kısacası kamera, yazılım desteği, işlemci, kasa istiyorsanız S24 FE alıp, 1 saat 10 dakikalık şarj süresine katlanacaksınız ya da bunlardan vazgeçip gidip her gün çok hızlı şarj edebilirisiniz. S24 FE katlar geçer, kimse kusura bakmasın.

50 bin TL nasıl uygun oluyor? Gayet pahali bir telefon magic6 Pro. "uygun" demeniz abes kacmis. Diger telefonlarla kiyaslasan bile o paraya cogu kisi gider iPhone 16e gibi son model telefonu aliyorsun ustune bir AirPods aliyorsun. Yani uygun falan degil. Bunlarda benim fotograflarim. Secme yapmadan main Camera'daki ilk ornek fotografi sectim. Kaynak: Gsmarena.
Honor 200 Pro.
Tertemiz cikmis fotograf. Kusur goremiyorum. Tabii kusur bulmak isteyen her turlu bulur. Ona bir şey diyemem.
Eki Görüntüle 149698

S24 FE.
S24 FE'de ise karanlik taraflar yesilimsi bir tona burunmus. Oldukca rahatsiz edici.
Eki Görüntüle 149699

Kisacasi verdigim orneklere de bakarsak; Honor 200 Pro, S24 FE'den ustun bir cihaz. Tabii bu benim fikrim. Kimse katilmak zorunda degil. Yalniz cogunluk benim gibi dusunuyor. Exynos'un fotograf isleme Kalitesi'de Snapdragon'un yanindan gecmez. Murat Burc'da Exynos'u kotu bilirdik diye bir video cekmisti. Kendisi hakliydi. Yani umarim dediklerim havada kalmamistir. Bunlar dedigim gibi kullanici deneyimlerine bagli olarak gozlemledigim sonuclar. Hepsi bu.

Exynos'un oyun performansi berbat. Keske almasaydiniz S24 FE'yi. :(

H200 Pro'ya bütçem çıkmaz. H200 ya da S24 FE arasında bir seçim yapacağım.

S24 FE değil Honor 200, Honor 200 Pro'dan da daha iyi telefon. Honor 200'le çektiğiniz videonun 2 katını çekersiniz S24 FE ile. Fotoğraf olarak da S24 FE muhtemelen daha başarılıdır. Exynos 2400'ün %50 azalmış performansı dahi Honor 200'ün tam gücünden daha güçlü. Etmeyin eylemeyin. Derdiniz oyun oynamaksa maalesef yapımcıların Exynos optimizasyonları çok iyi olmuyor bu bir gerçek. S24 FE oyun oynatmaz diye bir kaide de yok bu arada. Kısacası kamera, yazılım desteği, işlemci, kasa istiyorsanız S24 FE alıp, 1 saat 10 dakikalık şarj süresine katlanacaksınız ya da bunlardan vazgeçip gidip her gün çok hızlı şarj edebilirisiniz. S24 FE katlar geçer, kimse kusura bakmasın.
Bence degil. Honor 200 hakkinda cok bilgi yok elimizde. Fakat 200 Pro'dan daha iyi oldugunu dusunmuyorum S24 FE'nin. Fotograf orneklerine gore bu karari verdim. Ayrica Exynos 2400e'nin fotografi islemesi, SD 8 Gen 3s'e gore daha kotu. Katlar gecer biraz fanboy isi bir cumle. Boyle kesin ithamlar kullanmaya gerek yok. Iyidir, hostur deyip gecilebilir. Degerlendirme yaparken ne katlar gecer ne de parcalar gibi kelimeleri uygun bulmuyorum.

H200 Pro'ya bütçem çıkmaz. H200 ya da S24 FE arasında bir seçim yapacağım.
Cikmiyorsa Honor 200'un inceleme videolarina bakin. Honor 200'un en buyuk sikintisi kullanilan materyallerin kime ait olduklari bilinmemesi. Eger 20p Pro'ya butce cikmiyorsa S24 FE alabilirsiniz.

Bence degil. Honor 200 hakkinda cok bilgi yok elimizde. Fakat 200 Pro'dan daha iyi oldugunu dusunmuyorum S24 FE'nin. Fotograf orneklerine gore bu karari verdim. Ayrica Exynos 2400e'nin fotografi islemesi, SD 8 Gen 3s'e gore daha kotu. Katlar gecer biraz fanboy isi bir cumle. Boyle kesin ithamlar kullanmaya gerek yok. Iyidir, hostur deyip gecilebilir. Degerlendirme yaparken ne katlar gecer ne de parcalar gibi kelimeleri uygun bulmuyorum.

Cikmiyorsa Honor 200'un inceleme videolarina bakin. Honor 200'un en buyuk sikintisi kullanilan materyallerin kime ait olduklari bilinmemesi. Eger 20p Pro'ya butce cikmiyorsa S24 FE alabilirsiniz.
teşekkür ederim

Hocam gözünüzü seveyim Honor 200'e S24 FE'den iyi demek için kör olmak lazım bu normal değil artık haberiniz olsun. 7 gen 3 var telefonda 7 gen 3. 7 Gen 3 ile olsa olsa A55'e rakip olur. Bu telefonun Benchmark skorlarından haberiniz vardır umarım. Ayrıca kamerada GSMarenadan aldığınız gibi video örneği de bulup atsanıza rezilliği inceleyelim. Saçma sapan bir tek örnekle neye karar veriyorsunuz? Neyse ya, gören görüyor. Yine fanboy biz olduk iyi mi?

Hocam gözünüzü seveyim Honor 200'e S24 FE'den iyi demek için kör olmak lazım bu normal değil artık haberiniz olsun. 7 gen 3 var telefonda 7 gen 3. 7 gen 3 ile olsa olsa A55'e rakip olur. Bu telefonun benchmark skorlarından haberiniz vardır umarım. Ayrıca kamerada gsmarenadan aldığınız gibi video örneği de bulup atsanıza rezilliği inceleyelim. Saçma sapan bir tek örnekle neye karar veriyorsunuz? Neyse ya, gören görüyor. Yine fanboy biz olduk iyi mi?

Hocam S24 FEnin arayüzünde kasma donma var mı?

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt