Samsung Galaxy S24 FE alınır mı?

53 dakika ve şarj 1. Honor fanboyları bastı burayı kaçın. Ne hikmetse Magic6 Ultimate 320gips alıyor harika techtoker uygulaması.
Normalde kolay kolay diss atmam ama boyle "Honor Fanboylari" gibi kacamak bir cevap vermen beni baglamaz yani. O yuzden ortaya koyacak argumanin yoksa konudan cikabilirsin.

2025 yılındayız ve konu sahibi büyük ihtimalle uzun süre kullanacak, yazılım desteği ve performans katiyen önemli. Kullanmadığım tek cihazlar katlanır cihazlar ve kesinlikle 7 gen 3 2025 için tercih edilecek SoC değil. 17k ya alınır fakat 25k ya kesinlikle alınmaz sabahtan beri anlattığım o.
25K'ya alinmaz dedigin gibi. 12 GB'in fiyati ucmus. Bu arada S24 FE'nin 128 GB'i da alinmaz. 256 GB'i alinmali mecburen. O da 26K'ya satiliyor. Arada 9K'lik fark yok. Honor 200'le arasinda.

Normalde kolay kolay diss atmam ama boyle "Honor fanboylari" gibi kacamak bir cevap vermen beni baglamaz yani. O yuzden ortaya koyacak argumanin yoksa konudan cikabilirsin.

25K'ya alinmaz dedigin gibi. 12 GB'in fiyati ucmus. Bu arada S24 FE'nin 128 GB'i da alinmaz. 256 GB'i alinmali mecburen. O da 26K'ya satiliyor. Arada 9K'lik fark yok. Honor 200'le arasinda.

128 GB Samsung cihaz zaten alınmaz geçiş animasyonlarında shutter yaşatıyor. Konularıma bakabilirsin S24 FE'yi geçtim S24'ü gömüyorum. @totra_proska sizin sonuca göre 7 gen 3, 8 gen 3 den iyi görünüyor? Bu uygulama en vasat test uygulaması, sürümler arasında bile fark oluyor.

Cihaz 28 derece throttle yemesi imkansız. threads 80
magic6ultimate1.webp
[

Bu ise 8 gen 3 den daha kötü olması gereken 2400 ün sonuçları. 29 derece throttle yemesi imkansız
fakat süper ötesi uygulama bana throttle yediğini söylüyor. threads 80
s24e.webp

Sabahtandır 25k paraya alınmayacağını söylüyorum 17k civarına zaten ekran, kamera ve batarya olarak rakibi yok. 25k paranız olsa ve 5-6 yıl telefonu kullanacak olsanız bu cihazı alır mıydınız? Kullanan çoğu kişi uygulama geçişlerinde, kamera ve videoda donup takıldığını söylüyorlar daha bu cihaz 1 yıllık.

Kullanan çoğu kişi uygulama geçişlerinde, kamera ve videoda donup takıldığını söylüyorlar daha bu cihaz 1 yıllık.
Beni ilgilendiren kisma yorum yapayim. Bunu kim soyluyor? Arkadasim 7 aydir kullaniyor telefonu ve boyle bir sorun duymadim kendisinden. Ben de ayni yorumlarin 10 katini S24 FE'de duydum. Bu tur sorunlar genelde yazilim guncellemeleriyle duzeltiliyor her iki cihaz icinde. Yani sadece Honor 200'le sinirli degil. S24 Ultra'da kumlanma sorunu vardi ornegin. Hala devam ediyor sanirim. Honor, Samsung gibi kronik cihaz yapmiyor bana kalirsa. S24 FE icin demiyorum bunu. Aklima S24 Ultra geldi o yuzden soyledim.

Exynos'un stabilitesi rakip Snapdragon'a göre hatta yine kendi Samsung modellerine göre düşük diye kızıyoruz biz. Yoksa GSMarena'dan mükemmel 8 elite sahip Honor Magic 7 Pro'nun 3DMark Stress testini tamamlayamadığını okuyabilirsiniz :) 7 gen 3 tabii ki stabil çıkacak çünkü çok güçsüz. Bunun Honor'un başarısıyla gram alakası yok işlemci güçsüz. 600 beygirlik arabayla 200 beygirlik arabayı kıyaslayıp ama bu daha az yakıyor demeye benziyor sizin iş. Honor 200'le S24 FE arasında geceyle gündüz gibi fark var. İşleme işleme diyorsunuz, işlemenin babası video kısmında yatıyor, videoyu işleyen fotoğrafı zaten işler. Honor 200'le sensör boyutu farkı diyorsunuz arada 1/0.01 gibi saçma sapan bir sayı farkı var, büyük dediğin o. Ben daha fazla uzatmıyorum, daha da tartışmıyorum. Aynen Exynos'un berbat işlemesini gördük hadi gidip 7 gen 3 alalım mutlu mutlu takılalım, sonra mobese kamerasından hallice jöle gibi sallanan 30 fps videolar çekelim.

Beni ilgilendiren kisma yorum yapayim. Bunu kim soyluyor? Arkadasim 7 aydir kullaniyor telefonu ve boyle bir sorun duymadim kendisinden. Ben de ayni yorumlarin 10 katini S24 FE'de duydum. Bu tur sorunlar genelde yazilim guncellemeleriyle duzeltiliyor her iki cihaz icinde. Yani sadece Honor 200'le sinirli degil. S24 Ultra'da kumlanma sorunu vardi ornegin. Hala devam ediyor sanirim. Honor, Samsung gibi kronik cihaz yapmiyor bana kalirsa. S24 FE icin demiyorum bunu. Aklima S24 Ultra geldi o yuzden soyledim.
Buyrun, performansı kötü diyen kadar iyi diyende var bu her cihazda mevcut zaten. 256gb olanlara 2.2 diyorlar büyük ihtimalle kasma varsa ondandır.
1747862115297.webp

1747862197340.webp

1747862253082.webp

1747862437456.webp

Exynos'un stabilitesi rakip Snapdragon'a göre hatta yine kendi Samsung modellerine göre düşük diye kızıyoruz biz. Yoksa GSMarena'dan mükemmel 8 elite sahip Honor Magic 7 Pro'nun 3DMark Stress testini tamamlayamadığını okuyabilirsiniz :) 7 gen 3 tabii ki stabil çıkacak çünkü çok güçsüz. Bunun Honor'un başarısıyla gram alakası yok işlemci güçsüz. 600 beygirlik arabayla 200 beygirlik arabayı kıyaslayıp ama bu daha az yakıyor demeye benziyor sizin iş. Honor 200'le S24 FE arasında geceyle gündüz gibi fark var. İşleme işleme diyorsunuz, işlemenin babası video kısmında yatıyor, videoyu işleyen fotoğrafı zaten işler. Honor 200'le sensör boyutu farkı diyorsunuz arada 1/0.01 gibi saçma sapan bir sayı farkı var, büyük dediğin o. Ben daha fazla uzatmıyorum, daha da tartışmıyorum. Aynen Exynos'un berbat işlemesini gördük hadi gidip 7 gen 3 alalım mutlu mutlu takılalım, sonra mobese kamerasından hallice jöle gibi sallanan 30 fps videolar çekelim.
Olay o degil. Honor 200 ile S24 FE arasinda 9K'lik bir fark var ve bu fiyat farkini hakettigini dusunmuyorum ben. Kamera olayini abartmissin. Kullanmadigim cihaz olsa neyse diyecegim de. Bizzat deneyimleme sansi buldugum icin bu argumanlari asilsiz buluyorum. Kamerasi, S23 FE'den iyi ona eminim. S24 FE'yi yakindan inceleyemedim. Onun disinda islemci kismina gelirsek, bu cihazin islemcisi iyi. Honor 200 Pro'ya cikilmadikca Honor 200'un alinmasi yeterli olacaktir.

Buyrun, performansı kötü diyen kadar iyi diyende var bu her cihazda mevcut zaten. 256gb olanlara 2.2 diyorlar büyük ihtimalle kasma varsa ondandır.
Eki Görüntüle 149733
Eki Görüntüle 149734
Eki Görüntüle 149735
Eki Görüntüle 149736
Bu arkadaslarin guncel durumu onemli. Hala bu sorunu yasiyorlar mi diye. Guncel olan bir yorum var 1 hafta once atilan. 4 tane kotu yorum tolere edilebilir. S24 FE'nin sikayetvar'daki yorumlari daha fazla Honor 200'e kiyasla. Cogu kisi Samsung'un servisinden sikayetci.

Bu arkadaslarin guncel durumu onemli. Hala bu sorunu yasiyorlar mi diye. Guncel olan bir yorum var 1 hafta once atilan. 4 tane kotu yorum tolere edilebilir. S24 FE'nin Şikayetvar'daki yorumlari daha fazla Honor 200'e kiyasla. Cogu kisi Samsung'un servisinden sikayetci.

En üstteki yorum 1 haftalık. Sadece 4 tanesini attım kasmadan şikayetçi kişiler maalesef ki daha fazla. S24 FE de dokunmatik sorunu vardı güncelleme ile çözüldü. Honor'daki takılma sorunu yıllar geçtikçe artacak 4MB önbellek ve 256 için ufs 2.2 var. Ha bu arada bana sorarsanız 2400-2400e de çöp, 8MB önbellek ile 7 yıl desteği geçtim şu anda ilk yılındaki One UI 7 de bile geçiş animasyonu lag yiyor.

En üstteki yorum 1 haftalık. Sadece 4 tanesini attım kasmadan şikayetçi kişiler maalesef ki daha fazla. S24 FE de dokunmatik sorunu vardı güncelleme ile çözüldü. Honor'daki takılma sorunu yıllar geçtikçe artacak 4MB önbellek ve 256 için ufs 2.2 var. Ha bu arada bana sorarsanız 2400-2400e de çöp, 8MB önbellek ile 7 yıl desteği geçtim şu anda ilk yılındaki One UI 7 de bile geçiş animasyonu lag yiyor.
3-4 yıl sonra cihaz yavaşlayabilir. Ancak bu sadece donanıma bağlı değil; kullanıcı alışkanlıkları da bunda etkili olur bana kalırsa.

3-4 yıl sonra cihaz yavaşlayabilir. Ancak bu sadece donanıma bağlı değil; yazılım desteği ve kullanıcı alışkanlıkları da bunda etkili olur bana kalırsa.

Valla uygulama geliştiricilerinin 1 gram umurunda değil gibi. Video düzenlerken TikTok, Alight Motion, CapCut ve telefonun kendi video düzenleme uygulaması arasında geçiş yaptığımda cihaz 81FPS'e kadar düşüyordu. Android dünyasında UI ne kadar iyi olursa olsun tonlarca model cihaz olduğu için uygulama geliştiricileri yapıştır gitsin şeklinde optimizasyona uğraşıyorlar.
Sırf S24 uygulama geçişleri arasında takıldığı için 3 gün dayanabildim, belki de başkası hissetmeyecekti bile. 8 sayfa olmuş umarım ceza yemeyiz.

Geri
Yukarı Alt