Türk Telekom sitesine giremiyorum

Uyuyan Sincap

Yetkin
Şöyle saçma bir olaya sahibim. Türk Telekom internetimle ZyXEL marka modemimle Türk Telekom internet sitesine giremiyorum. Ama VPN ile giriyorum. Bu olayı nasıl düzeltebilirim resmen başka ISSlerinin paketlerini inceleyebiliyorum ama Türk Telekom'u yani kendi kullandığım ISS'nın paketlerini inceleyemiyorum:D. Görsel attım.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (719).webp
    Ekran Görüntüsü (719).webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 38
  • Ekran Görüntüsü (720).webp
    Ekran Görüntüsü (720).webp
    575,9 KB · Görüntüleme: 39
  • Ekran Görüntüsü (721).webp
    Ekran Görüntüsü (721).webp
    722,2 KB · Görüntüleme: 35
  • Ekran Görüntüsü (722).webp
    Ekran Görüntüsü (722).webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 35
Şöyle saçma bir olaya sahibim. Türk Telekom internetimle ZyXEL marka modemimle Türk Telekom internet sitesine giremiyorum. Ama VPN ile giriyorum. Bu olayı nasıl düzeltebilirim resmen başka ISSlerinin paketlerini inceleyebiliyorum ama Türk Telekom'u yani kendi kullandığım ISS'nın paketlerini inceleyemiyorum:D. Görsel attım.
Türk Telekom sitesine erişim sorununu çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Modeminizi Yeniden Başlatın:
- Modeminizi fişten çekin, birkaç saniye bekleyin ve tekrar takın. Bu, bağlantı sorunlarını sıklıkla çözebilir.

2. Tarayıcı Önbelleğini Temizleyin:
- Tarayıcınızın ayarlarına gidin ve "Önbelleği Temizle" seçeneğini kullanarak verileri temizleyin.

3. DNS Ayarlarını Değiştirin:
- Modem arayüzüne girin (genellikle 192.168.1.1 veya 192.168.0.1) ve DNS ayarlarınızı 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 (Google DNS) olarak değiştirin.

4. Proxy Ayarlarını Kontrol Edin:
- Tarayıcı ayarlarınızdan proxy ayarlarını kontrol edin. Proxy kullanımını devre dışı bırakın.

5. Güvenlik Yazılımlarını Kontrol Edin:
- Anti-virüs veya güvenlik duvarı yazılımlarınızın Türk Telekom sitesini engelleyip engellemediğini kontrol edin. Geçici olarak devre dışı bırakmayı deneyin.

6. Farklı Bir Tarayıcı Kullanın:
- Sorunun tarayıcıdan kaynaklanıp kaynaklanmadığını görmek için farklı bir tarayıcıda siteyi açmayı deneyin.

7. ISP ile İletişime Geçin:
- Yukarıdaki adımlar işe yaramazsa, Türk Telekom müşteri hizmetleri ile iletişime geçin; belki de bağlantınızda bir sorun vardır.

Bu adımları izleyerek sorununuzu çözmeye çalışabilirsiniz. Eğer hala erişim sağlayamıyorsanız, ek bilgi vermekten çekinmeyin.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı Alt