Epic Games Üzerinden oyun almak mantıklı mı?

HeaxR

Gelişen
(Bu konu tartışma konusudur)

Sizce mantıklı mı? Ben genelde alışverişimi Steam üzerinden yaparım. Bana mantıksız gelen nokta şurası ki, Epic, kaliteli oyunlar veriyor. Örneğin güzel kaliteli bir oyun alacaksınız diyelim, epey bir para veriyorsunuz ancak yarın bedava olduğunu görüyorsunuz o oyunun. Bu durumda insana fazlasıyla koyar tabii ki.

Resimde gördüğünüz üzere Epic kütüphanemde bu oyunlar var, hepsi de bedava verilen oyunlar. Hepsi gayet kaliteli ve iyi oyunlar. Birçoğunu bilerekten eklemedim çok ilgilenmediğim için. Yanlış anlaşılma olmasın amacım Epic'i gömmek değil ancak bu platformda bir oyuna para verip yarın ücretsiz olduğunu görmek bayağı absürt olur.

1736890865733.webp

1736890908016.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun aynı oyun ama başarı kazanma konusu çok önemliyse Steam'den alınmalı Epic Games'te her oyunun başarısı yok çünkü ayrıca bazı oyunlarda Steam'de daha iyi ve kazanması daha zor başarılar varken aynı oyunun Epic Games mağazasında o başarısı yok mesela. Ben şu anda Epic üzerinden alıyorum çünkü TL ile satıyor ve ucuza geliyor Steam TL ile satmaya devam etseydi oradan alırdım ama.

Ben tek platform kullanıyorum o da Steam. Epic fiyat olarak daha uygun çoğu oyunda ama açıkçası destek bölümü bana belli bir dönem çektirmişti. Ben belli bir miktar verecekken oyuna az daha ekleyip Steam'den alıyorum. Tabii ki benimki tamamen tercih meselesi.

Ben 2018'den beri oyunlarımı Steam'den alıyorum, eğer öyle olmasaydı Epic'ten devam ederdim. Normal kullanıcılar için Epic çok mantıklı.

Oyun aynı oyun ama başarı kazanma konusu çok önemliyse Steam'den alınmalı Epic Games'te her oyunun başarısı yok çünkü ayrıca bazı oyunlarda Steam'de daha iyi ve kazanması daha zor başarılar varken aynı oyunun Epic Games mağazasında o başarısı yok mesela. Ben şu anda Epic üzerinden alıyorum çünkü TL ile satıyor ve ucuza geliyor Steam TL ile satmaya devam etseydi oradan alırdım ama.
Başarı konusu da bir eleştiriymiş bilgim yoktu teşekkür ederim.

Steam'de oyun sonrası bir sürü şey var, profil, başarım, puan dükkanı, rozet, kart, etkileşim, arkadaşlarla paylaşma ve oyun durumu, atölye desteği gibi. Epic'te sadece oyunu alıyorsun. Üstelik uygulaması berbat.

Neresi ucuzsa oradan alıcaksınız. Mesela ben CH2 hastasıyım, 2-3 yıllık ta Gamepass var bende. Oyun Gamepass'te ücretsiz. Fakat oyun içerisindeki chat Gamepass versiyonunda yok.
Bundan dolayı oyunu farklı yerden satın almam gerekti. Steamde 40$.

Epicte ise 69₺.
Çok afedersiniz de yemişim başarımını, desteğini, her şeyini. Ben ucuza oyun almak istiyorum ihtiyar. :) Dolarla mı maaş alıyoruzda oyunları dolarla alacağız ?

Neresi ucuzsa oradan alacaksınız. Mesela ben CH2 hastasıyım, 2-3 yıllık ta Game Pass var bende. Oyun Game Pass'te ücretsiz. Fakat oyun içerisindeki chat Game Pass versiyonunda yok.
Bundan dolayı oyunu farklı yerden satın almam gerekti. Steam'de $40.

Epic'te ise 69₺.
Çok afedersiniz de yemişim başarımını, desteğini, her şeyini. Ben ucuza oyun almak istiyorum ihtiyar. :) Dolarla mı maaş alıyoruzda oyunları dolarla alacağız?

Örnek çok saçma, Gaben'ın oğlu bile gider bu fiyattan Epic'ten alır, bizim dediğimiz Epic'te 300 olup Steam'de 330TL olan oyunlar.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı Alt