Yenilenmiş Galaxy S22 Ultra alınır mı?

Makaleler
1
Yer
Ankara
Arkadaşlar merhaba,
Aktif olarak 1-1.5 senedir iPhone 12 kullanıyorum. Telefondan genel olarak memnundum ama iOS 18 güncellemesiyle telefonu bitirdiler desem yeridir maalesef. Batarya konusunda özellikle günde 2 kez şarj ettiğim zamanlar oldu. Ben de nelere geçiş yapabilirim diye bakarken önüme iPhone 16e çıktı. Lakin uzun zamandır isteğim Ultra serisinden bir Samsung telefon kullanmaktı. Fiyatlara baktığımda gerçekten ikinci elde bile pahalı fiyatlara satılıyor. Ben de geçmiş tecrübelerimden ötürü ikinci el telefonu asla bir seçenek olarak görmediğim için yenilenmiş S22 Ultra alma düşüncesi üstünde durmaya başladım. Geçmişte yenilenmiş iPhone 7 kullanmıştım ve özellikle ekran konusunda oldukça tatsız deneyimler yaşamıştım. Bundan ötürü yenilenmiş cihazlara karşı tereddütüm fazla. Alacağım cihazın amiral gemisi olması ve taksit imkanı sunmalarını da göz önünde bulundurursak bu model yenilenmiş olarak tercih edilir mi?

Bu devirde yenilenmiş cihaz almayın takılan parçalar genel en dandik parçalar oluyor.
İkinci elde de güven sorunu var, sahibi meçhul olduğundan telefonun geçmişte ne için kullanıldığını ve nasıl kullanıldığını bilemiyorsunuz. O açıdan yenilenmiş bana daha güvenilir geliyor. Dediğinize katılıyorum, önceki yenilenmiş telefon deneyimim pek iç açıcı değildi.

Yenilenmiş S22 Ultrayı hangi site üzerinden alacaksınız?
Getmobil dikkatimi çekti vade farksız taksit muhabbetinden ötürü. Ama öneriniz varsa farklı sitelere de bakabilirim.

Geçen bir tanıdığa aldık. Cihaz mükemmel kondisyonda olmasına rağmen yan çerçevelerde kötü aşınmalar vardı, neyse eyvallah değişsensiz en azından dedik de, içindeki kalem orijinal kalemi çıkmadı. Bluetooth desteği olmayan kalemle göndermişler. Yenilenmiş cihaz almaya karşı değilim ama Getmobil deneyimlerim kötü oldu iki seferde de.

EasyCep'den aldığım Çok iyi cihazlar Getmobil'in mükemmel cihazlarından daha kaliteli ve daha az deformasyonlu çıktı iki sefer de.

İkinci elde de güven sorunu var, sahibi meçhul olduğundan telefonun geçmişte ne için kullanıldığını ve nasıl kullanıldığını bilemiyorsunuz. O açıdan yenilenmiş bana daha güvenilir geliyor. Dediğinize katılıyorum, önceki yenilenmiş telefon deneyimim pek iç açıcı değildi.

Getmobil dikkatimi çekti vade farksız taksit muhabbetinden ötürü. Ama öneriniz varsa farklı sitelere de bakabilirim.
Bence yenilenmiş alacaksanız eğer S23 256 GB almanızı öneririm. Exyons 2200 ve SD Gen 1 versiyonları fazla ısınıyor ve batarya konusunda üzebilir diye düşünüyorum. Easycep iyidir fiziksel magazasi da var.

Geçen bir tanıdığa aldık. Cihaz mükemmel kondisyonda olmasına rağmen yan çerçevelerde kötü aşınmalar vardı, neyse eyvallah değişsensiz en azından dedik de, içindeki kalem orijinal kalemi çıkmadı. Bluetooth desteği olmayan kalemle göndermişler. Yenilenmiş cihaz almaya karşı değilim ama Getmobil deneyimlerim kötü oldu iki seferde de.

EasyCep'den aldığım Çok iyi cihazlar Getmobil'in mükemmel cihazlarından daha kaliteli ve daha az deformasyonlu çıktı iki sefer de.
Ben iPhone 7 almıştım EasyCep'ten 2 sene evvel. Sadece kamerasını kullanacağım için almıştım, esasında bir sorun da çıkartmadı cihaz ama takılan ekran çok kalitesizdi. Ondan ötürü biraz şüpheyle yaklaştım çünkü S22 Ultra ekran konusunda çok komplike bir cihaz, olası bir sorun pahalı masraflara yol açabilir.

Tam bütçe nedir? S22u yenilenmiş fiyatları 35k seviyesinde sanırım.
Bu ikisini alın eğer alacağınız S22u 35k seviyelerinde ise.

Tam bütçe nedir? S22u yenilenmiş fiyatları 35k seviyesinde sanırım.
Bu ikisini alın eğer alacağınız S22u 35k seviyelerinde ise.
iPhone'dan geçeceğim ve oturmuş bir ekosistemi bozacağım. (iPhone 12, iPad 9, Apple Watch SE 2. nesil, AirPods 4. nesil)
Bu yüzden geçiş yapacağım cihaz premium olsun istiyorum.

@guneralp, bize gelen cihazda değişen bir şey yazmıyor ve ekranda sorun yaşatmadı. Ama kozmetik ve kalem konusunda sınıfta kaldı diyebilirim.

Kalemi değişenden saymıyor olabilirler ama hoş değil açıkçası. İkinci el S23 U garantili alabilrisin diye düşünüyorum, ekran, işlemci ve kamerada da level atlatır.

Geri
Yukarı Alt