Linux'a geçilir mi?

Başından beri archinstall ile Arch kurmak istiyorumm galiba ya Fedora'ya da Arch kuracağım. Ne yalan söyleyeyim Arch istememdeki sebebi tam olarak bende anlayabilmiş değilim. Aklımda bir konu daha var sormak istediğim. Genel olarak Linux'ta crackli uygulamalar nasıl çalışıyor yani Windows'taki gibi normal olarak kurup çalıştırabiliyor muyuz? @Grancrest

@OneKnight, doğrudan Linux desteği olup da ücretli bir uygulama hiç görmedim açıkçası. Pek de aramadım zaten. Korsan oyunu da Windows masaüstü bilgisayarımda kurup Linux laptopuma atmıştım, WINE kullanarak çalıştırmıştım. Bu konu için benden daha fazla bilgi muhtemelen çıkmaz maalesef. Laptopta da ciddi performans kaybı sebebiyle Windows'a geçtim. ASUS sağ olsun MyASUS uygulamasındaki performans modlarıyla cihazın güç limitini de kontrol ediyor sanırım ve bil bakalım neyin Linux desteği yok🤡

Öğrenmek istiyorsan archinstall kullanmak yerine oturup uğraş bence. İngilizce biliyorsan Arch Wiki elinden tutuyor.

@OneKnight, doğrudan Linux desteği olup da ücretli bir uygulama hiç görmedim açıkçası. Pek de aramadım zaten. Korsan oyunu da Windows masaüstü bilgisayarımda kurup Linux laptopuma atmıştım, Wine kullanarak çalıştırmıştım. Bu konu için benden daha fazla bilgi muhtemelen çıkmaz maalesef. Laptopta da ciddi performans kaybı sebebiyle Windows'a geçtim. ASUS sağ olsun MyASUS uygulamasındaki performans modlarıyla cihazın güç limitini de kontrol ediyor sanırım ve bil bakalım neyin Linux desteği yok🤡

Öğrenmek istiyorsan archinstall kullanmak yerine oturup uğraş bence. İngilizce biliyorsan Arch wiki elinden tutuyor.

Bende IdeaPad Gaming 3 kullanıyorum. Lenovo Vantage uygulamasının Linux desteği yokmuş. Ana sisteme kurarsam bu uygulamayı da kullanamayacağım. Laptopumdaki bazı özelliklerden yararlanamayacağım. Bilmiyorum gerçekten kararsız kaldım. Dual boot yapma isteğimden de vazgeçtim ana sisteme kurmak istiyorum açıkçası.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt